epoksi tlaki v čistih prostorih

Epoksi tlaki v čistih prostorih – razlogi za izbiro

V določenih panogah industrije in medicinskih objektih se uporabljajo tako imenovani “čisti prostori”. To so prostori, ki so brezprašni in brezmikrobni, oziroma morajo zadostovati standardom, ki določajo dovoljene količine. Pri tlakih zaradi tega prav gotovo prednjačijo epoksi tlaki, saj so popolnoma brezšivni. Vsak stik, rega je namreč šibka točka, ki omogoča umazaniji, da se odlaga v njej. Epoksi tlaki v čistih prostorih pa zagotavljajo, da bodo tla enotna, brez vsakršnih možnosti za zadrževanje mikro delcev in organizmov. Zaradi svoje obstojnosti in odpornosti omogočajo tudi enostavno vzdrževanje in čiščenje s čistili.

 

Epoksi tlaki v čistih prostorih po sistemih vgradnje:
EPOKSI PREMAZ Z NIZKIMI EMISIJAMI HOS/AMC IN TRDNIH DELCEV

Skupna debelina sloja: 0,3-0,5 mm
Dvokomponentni epoksi premaz brez topil na vodni osnovi. Primeren je za uporabo v čistih prostorih (certifikat IPA) kot obloga za tla, stene in strop z nizko do srednjo mehansko obremenitvijo. Površina je svetleča, vodoodporna in omogoča poenostavljeno čiščenje. Možna je izvedba s protidrsnim učinkom.
SAMORAZLIVNI EPOKSI TLAK Z NIZKIMI EMISIJAMI HOS/AMC IN TRDNIH DELCEV

Skupna debelina sloja: 1,5-2,5 mm
Dvokomponentni epoksidni tlak brez topil na vodni osnovi. Primeren je za uporabo v čistih prostorih (certifikat IPA) z nizko do srednjo mehansko obremenitvijo. Površina je svetleča, vodoodporna in omogoča poenostavljeno čiščenje.