poliuretanski tlaki v poslovnih / javnih površinah


Poliuretanski tlaki v interierju

Sistema poliuretanskih tlakov za interier predstavljata premišljeno rešitev, ki združuje prijeten občutek na dotik in visoko obrabno odpornost. Takšna tla so mehkejša in udobna, poleg tega pa jih odlikuje tudi (ne nepomemben) naložbeni vidik; zaradi visoke kvalitete materiala proizvajalca Sika je takšen tlak izjemno dolgotrajen ter enostaven za vzdrževanje. Poliuretanski tlaki po sistemu za interier ne vsebujejo škodljivih delcev in so iz tega razloga primerni za uporabo v vrtcih, šolah ipd.TL Sikafloor 330
TL Sikafloor 305 WCOMFORT FLOOR

Skupna debelina sloja: 2,0-3,0 mm
Udoben in dekorativen poliuretanski tlak, ki je odporen na praske/udarce in zmanjšuje prenos udarnega zvoka. Primeren je za javne in poslovne prostore ter prostore za prosti čas (šole, vrtce, pisarne, razstavne prostore ipd.). Možna je izvedba  v številnih barvnih odtenkih (tudi po naročilu) in v kombinaciji z dekorativnimi lističi. Tlak je udoben zaradi mehke teksture in bazira na vodi, zato ni prisotnih hlapov topil (brez emisij).


TL Sikafloor 330
TL Sikafloor 305 W


COMFORT FLOOR PRO

Skupna debelina sloja: 6,0-8,0 mm
Udoben in dekorativen poliuretanski tlak, ki je odporen na praske/udarce in zmanjšuje prenos udarnega zvoka. Za dodatno dušenje zvoka in mehkost površine je dodana še plast gume. Primeren je za javne in poslovne prostore ter prostore za prosti čas (šole, vrtce, pisarne, razstavne prostore ipd.). Možna je izvedba  v številnih barvnih odtenkih (tudi po naročilu) in v kombinaciji z dekorativnimi lističi. Tlak je udoben zaradi mehke teksture in bazira na vodi, zato ni prisotnih hlapov topil.