Parkirna hiša Hoedlmayr Logatec

V tem mesecu zaključujemo sanacijo strešne etaže parkirne hiše logističnega podjetja Hoedlmayr. Izvedba sistema za parkirišče iz poliureje, vključno z zamenjavo sistema za odvodnjavanje in zamenjavo dilatacijskih profilov.

Read More

Industrijski tlaki – Magna Steyr

V novem hoškem objektu smo kot izbrani izvajalec za industrijske tlake pričeli z izvedbo prve faze oziroma prvih terminsko zastavljenih površin. Diamantnemu brušenju in sesanju je sledila izdelava zaokrožnic ter temeljnega premaza. Končni tlak bo samorazlivni epoksi tlak z razredom protidrsnosti R9.

 

Read More

Comfort floor tlak na Trubarjevi

V objektu na Trubarjevi ulici v Ljubljani smo izdelali kvaliteten comfort floor tlak z mat izgledom in v barvi po želji naročnika. Gre za visko dekorativen tlak, katerega vzor so industrijski tlaki, natančneje epoksi tlaki, ki pa so tekom let zaradi interesa oblikovalcev, arhitektov in naročnikov začenjali pojavljati tudi v interierju zasebnih in javnih prostorov. Enostavna oziroma hitra izvedba in moderen videz so razlog, zakaj se številni naročniki odločijo za njegovo izbiro.

epoksi tlaki v interierju

Read More

SIP, sanacija tlaka v industrijskem objektu

V industrijskem objektu, ker proizvajajo kmetijsko mehanizacijo, smo opravili sanacijo industrijskega tlaka. Obstoječi tlak je bil močno zamaščen in obrabljen, zato je bila sprva potrebna temeljita odstranitev vrhnje plasti, opraviti je bilo potrebno izravnave tlaka. Sledila je izvedba protidsrnega epoksidnega tlaka po celotni površini. Dela smo opravili natančni in v izjamno kratkem roku ter s tem le neznatno zmotili delovni proces tovarne.

epoksi tlaki v industriji

Read More

FERI Maribor, izvedba tlakov

Na fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko smo opravili sanacijo stropnišč, avle in hodnikov. Na željo investitorja smo izdelali samorazlivni epoksi tlak v protidrsni izvedbi. Na območju avle smo po naročnikovih navodilih dodali posutje pigmenta, da bi s tem pridobil dekorativen in ne monoliten učinek. Celotno površino smo preplastili s prozornim poliuretanskim lakom, ki površino zaščiti pred razenjem in vplivi UV.

samorazlivni epoksi tlak v interierju

 

Read More

Plastoform Šmarjeta, sanacija tlaka

V industrijskem objektu smo opravili sanacijo tlaka – predhodna priprava podlage z mrežnim brušenjem ss trojem za diamantno brušenje, izvedba zapore vlage, izravnav in podobno. Nato smo izdelali sistem debeloslojnega protidrsnega epoksi tlaka, ki je mehansko zelo doporen ter prav tako zelo dolgotrajen, hkrati pa se odlikuje po visoki protizdrsnosti.

debeloslojni abrazijsko odporni epoksidni tlak detajl

Read More

KLS Ljubno, izvedba compact floor tlaka

Na objektu zelo priznanega in uspešnega podjetja smo izdelali industrijski tlak zelo visoke kakovosti in prijetnega izgleda. Gre za sistem epoksi tlaka, kateremu se med izvedbo dodaja barven kremenov pesek, ki poskrbi za dekorativen videz iz funkcionalnega vidika pa za izjemno trdnost tlaka. Končni tlak smo na koncu preplastili s prozornim poliuretanskim premazom, ki poleg mehanske zaščite poskrbi predvsem tudi za UV zaščito.

Tlak smo seveda izdelali na skrbno pripravljeno podlago, porezali in zašili smo razpoke, na koncu pa izdelali tudi dilatacije.

Izvedba deko kvarc poliuretanskega tlaka

Read More

Kislinsko odporen epoksi tlak v Steklarni Hrastnik

Ponovno smo sodelovali z uspešnim slovenskim podjetjem iz Hrastnika. Naročilo je zaobjemalo sanacijo obstoječega tlaka in izdelavo kislinsko odpornega epoksi tlaka, saj gre za območje, ki je občasno obremenjeno s kemikalijami. Dela so potekala v času kolektivnih dopustov v podjetju, zato smo imeli strogo določen rok izvedbe.

Samorazlivni epoksi tlak - izvajalec

Read More

ETI Elektroelement, epoksi tlak

Na objektu omenjenega slovenskega podjetja smo ponovno izvajali dela, in sicer sanacijo obstoječega industrijskega tlaka. Za namene njegove rabe (obremenitve, čiščenje in protidrsnost) smo ponudili in izdelali debeloslojni abrazijsko odporen epoksi tlak, ki se je s svojo izjemno funkcionalnostjo in trpežnostjo izkazal za odlično izbiro v tovrstnih objektih. Zaradi dodanega kremenčevega peska je tlak še trdnejši in zagotavlja, da je površina ob prisotnosti vode nedrseča. Hkrati gre za relativno debel nanos epoksidne smole in s tem dolgoročno obstojnost ter trpežnost.

kvarc kolor tlak

Read More